Licencirani instruktori i akreditovane škole skijanja ponudit će za svakoga ono što mu upravo treba.
Opustite se i uživajte, a za sve ostalo pobrinut će se profesionalci. Predlažemo vam da kontaktirate neke od navedenih škola skijanja.

Dostupne ski škole

FLIPPER

Škola skijanja sa svojim programima ispred sportskog kluba Flipper namjenjena je djeci uzrasta od 5-15 godina. Pristupačna je svakom djetetu bez obzira na njihove trenutne sposobnosti jer sam cilj i autentičnost Flipper škole skijanja ogleda se u našem radu s dječijim razvojem i oktrivanju te unapređenju njihovih skijaških sposobnosti i spremnosti.

Smatramo da svojim radom možemo postaviti izuzetno čvrst temelj za razvijanje budućih vrhunskih  skijaša čak i takmičarskog tipa. Djeca generalno sticanjem većeg broja znanja o sportu i razvijanjem motoričkih sposobnosti u ranijim fazama života te iz raznih sportskih grana omogućuje uspješniju sportsku specijalizaciju kasnije i zdraviji život svakom djetetu ponaosob. Autentičnost ove sportske škole omogućava da dijete pokaže svoj puni potencijal, a naši treneri u tom smjeru će pomoći usavršiti njihove sposobnosti skijaškim tehnikama koje su potrebne za svaki vid napretka.

U Flipper školi djeca čak razvijaju i svoj emotivni svijet, savladava strahove i komplekse te počinje da s ljubavlju uživa u sportu kojeg uči i savladava što je esencija svakog uspjeha.

Kontaktirati nas možete putem broja telefona: 061 033 289.

 

 

Instruktori: