Licencirani instruktori i akreditovane škole skijanja ponudit će za svakoga ono što mu upravo treba.
Opustite se i uživajte, a za sve ostalo pobrinut će se profesionalci. Predlažemo vam da kontaktirate neke od navedenih škola skijanja.

Dostupne ski škole


SKI HEAD AKADEMIJA


CHAMPIONS


FLIPPER


SKI ŠKOLA 4


SKI ŠKOLA 5


SKI ŠKOLA 6

Napravite svoje prve ski i snowboarding korake uz Ski Head Akademiju!

„Ski Head Akademija“ nudi široki rang aktivnosti kroz 5-dnevnu školu skijanja koja sadrži prevoza od kućne adrese do skijališta te nazad, ručak i topli napitak u restoranu, cjelodnevnu brigu o djeci, ski kartu, osiguranje i medalju kao pokaz o završenoj obuci.

Naša priča počinje još od 2019 i svake naredne smo proširili naš tim sa novim licenciranim članovima od strane ATUS u BiH (Asocijacija trenera i učitelja skijanja u Bosni i Hercegovini) koji su tu da kroz razne vježbe i zabavu prenesu znanje. Svake sezone težimo ka unapređenju naših metoda i zbog toga imamo instruktore sa U1, U2 te U3 licencama.

Kroz dugi niz uspješnih sezona pokazalo se da je djeca najbolje savladavaju osnove skijanja već sa 4 godine te u grupi sa vršnjacima i zato održavamo časove u grupama od 6 do 7 djece po instruktoru.

Škola skijanja se održava u terminu od 2.1 do 27.1 tokom radnih te košta 400KM za početnike i 450KM za naprednu grupu.

Osim toga, nudimo i individualne časove za sve uzraste te ukoliko ne posjedujete vlastitu opremu moguće je iznajmiti skije, pancerice i štapove po cijeni od 12KM po danu.

Ukoliko niste sigurni da li je već vrijeme za Vaše mališane da prvi put stanu na skije ili ako samo želite unaprijediti Vaše skijanje, onda ste na pravom mjestu! „Ski HEAD Academy“ je na raspolaganju za Vas i ove zime na najljepšem ski centru OC Bjelašnica.

Za sve prijave kontaktirajte nas putem Facebook ili instagram profila ili na kontakt telefon +387 61 500 768

Mi smo spremni još jednu uspješnu i snježnu sezonu, a Vi ? Dovoljno je da imate želju kako bi naučili skijati ili bordati.

Instruktori:

Ajla Ramić
Ajla Ramić
Željko Mrakić
Željko Mrakić
Tarik Kadić
Tarik Kadić
Samir Šarenkapa
Samir Šarenkapa
Pavle Matić
Pavle Matić
Nedim Musić
Nedim Musić
Lejla Heganović
Lejla Heganović
Lejla Dedović
Lejla Dedović
Larisa Tomić
Larisa Tomić
Enis Kazazović
Enis Kazazović
Ammar Mahmutović
Ammar Mahmutović
Amar Jazić
Amar Jazić
Ajna Didović
Ajna Didović

Prethodno
Sljedeće